Przykładowy jadłospis na wesele dla 100 osób 

    ilość
Zupy    
Rosół z lanymi kluskami 250g 50
Zupa krem szparagowa 250g 50
     
Dania serwowane na półmiskach:
Zrazy zawijane z szynki 100/100g 40
Schab przeplatany boczkiem 120g 30
Polędwica wieprzowa „pawie oczko” 100/100g 30
Łódeczki drobiowe ze szpinakiem w sosie maślano- cytrynowym 100/100g 30
Roladki drobiowe z kurkami w sosie kurkowym 110/100g 30
Kotlet de volaille 130g 40
Kotlet tao tao 100/50/30g 40
Pałki z kurczaka pieczone w boczku 120g 30
Filet z kurczaka z mozzarellą i pomidorkiem 100/25/25g 30
     
Dodatki:
Sałatka z buraczków 150g 25
Surówka z białej kapusty miesz. 150g 25
Surówka z marchwi 150g 25
Bukiet warzyw gotowanych 150g 25
Ziemniaki z wody 200g 40
Kluski śląskie 200g 30
Frytki 120g 30
     
Deser:
Ciasto - rodzaje do uzgodnienia 120g 100
Napoje gorące por 100
     
Zakąski:
Befsztyk tatarski 50g 50
Rolada drobiowa w galarecie 50/130g 40
Rolada z karkówki w galarecie 50/130g 50
Schab po farmersku w galarecie 50/130g 40
Szynka po rusku 20/130g 45
Szparagi w szynce 30/130g 45
Półmisek mięs pieczystych:    
*Rolada z karkówki 50g 20
*Rolada nicejska 50g 20
*Filet z kurczaka faszerowany 50g 20
Pstrąg w galarecie 50/130g 30
Ryba po grecku 50/80g 20
Ryba po japońsku 50/50g 20
Śledź w oleju 70/100g 30
Sałatka grecka 100g 30
Sałatka z indyka 100g 30
Pieczywo por 100
Herbata por 100
     
Dania ciepłe serwowane po północy:
Barszcz z pasztecikiem 250/50g 100
Filet z kurczaka z grilla 120g 35
Szaszłyk z indyka z pieczarką 140g 35
Pierogi z nadzieniem kaczym i owocami 200/100g 20
Razem: 16000,00