Imprezy okolicznościowe Imprezy firmowe

Przykładowy jadłospis na zabawę zakładową dla 50 osób 

 

  Waga Ilość porcji  
Obiad      
Zupa:      
Zupa krem szparagowa 250g 50  
       
Danie główne:      
Zraz zawijany z szynki 100g 20  
Kotlet de volaille 130g 25 50 małe
Filet z kurczaka z mozzarellą i pomidor. 150g 20  
Roladka po myśliwsku 100g 20  
Łódeczki drobiowe z pieczarkami 100g 20  
Schab po amerykańsku 120g 20  
       
Danie wegetariańskie:      
Ser camambert z żurawiną 130/50g 2  
       
Dodatki:      
Frytki 120g 16  
Fytki kulki 120g 16  
Ziemniaki  200g 18  
Bukiet surówek 100g 50  
       
Napoje:      
Kawa naturalna /śmietanka/ por 50  
Herbata por    
       
Deser:      
Ciasto 100g 50  
       
Zimny bufet:      
Rolada z karkówki w galarecie 50/130g 25  
Szynka po rusku 20/140g 18 36 małe
Karkówka ze szparagami w galarecie 40/30/140g 25  
Befsztyk tatarski 50g 30  
       
Płyta mięs pieczonych:      
Terini drobiowe 50g 4  
Rolada leśna 50g 4  
Rolada pawie oczko 50g 4  
Pasztet wieprzowy 50g 4  
Rolada szpinakowa 50g 4  
Sos tzatzik 50g 4  
       
Sałatki:      
Sałatka gyros 100g 4  
Sałatka Cezar 100g 4  
Sałatka słoneczna 100g 4  
Pieczywo 40g 30  
       
Posiłek o 1 w nocy:      
Barszcz z pasztecikiem 250/50g 50  
      4800